HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Bodza

2009.05.27. 09:00 Cézár imádó

Bodzából több dolgot is készítettem, de ezek közül kettő lett a szívem csücske. Az első, a palacsintatésztában sült bodzavirág. Készítünk hozzá egy sűrűbb tésztát, és abba mártogatjuk a virágokat a száruknál fogva, majd forró olajban kisütjük. A második a bodzaital. Egy fazekat megtöltünk vízzel, majd beleteszünk néhány virágot és pár citromot felkarikázva. Folyékony édesítővel és citrompótlóval ízesítjük. Két nap elteltével leszűrjük, majd üvegekbe töltjük. Jól lehűtve fogyasztjuk.
 

 

 

 

 

palacsintatésztában sült bodzavirág

 

 

 

 

 

 

bodzaital

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro ital virág gasztronómia palacsinta sütés bodza

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr101145451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása