HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Hideg joghurtos barackleves

2011.08.04. 11:56 Cézár imádó

 

  • 8 db barack (nagyobb)
  • 1 pohár natúr joghurt
  • kevés liszt
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • 3 ek cukor
  • annyi víz, amennyi éppen ellepi a gyümülcsöt
A barackot kockákra vágjuk. Az összes hozzávalót, a joghurt és a liszt kivételével, edénybe tesszük, felengedjük vízzel, felforraljuk. Épphogy felforr, beleöntjük a joghurtban kikevert lisztet, összekeverjük, megvárjuk míg újra eléri forráspontját, és kész is. Jól lehűtve, másnap fogyasztjuk.

 

1 komment

Címkék: leves gyümölcs étel gasztro hideg gasztronómia gasztró barack

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr513124989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marykriek 2011.08.17. 15:02:39

Sziasztok!

A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult a <a href=apps.facebook.com/photo-competition/179/&gt;facebookon&lt;/a&gt;, fantasztikus nyereményért! Játssz te is és nyerj!
süti beállítások módosítása