Hozzávalók:
2dl tej
2,5 dkg élesztő
50 dkg liszt
5 dkg porcukor
2 tojás sárgája
fehérje a kenéshez
1 csapott mokkáskanál só
7 dkg Rama
20 dkg gyümölcsíz
Elkészítés:
A hozzávalókat betesszük a kenyérsütő gépbe, dagasztó és kelesztő programra. Mikor elkészült finoman átgyúrjuk, újabb 20-25 percet kelesztjük, majd enyhén lisztezett deszkára borítjuk. A tésztát kisujjnyi vastag lappá nyújtjuk és éles késsel 7-10 cm-es négyzetekre szabjuk. Mindegyik közepére egy kiskanálnyi lekvárt púpozunk, aztán föltekerjük és tepsibe szorosan egymás mellé sorakoztatjuk. Kelni hagyjuk, majd megkenjük a fehérjével és előmelegített sütőbe tesszük, közepes /180 C/ lánggal kb. 30 percig sütjük.