HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Hal kapormártásban

2009.05.13. 07:23 Cézár imádó

Hozzávalók:

tengeri halfilé,
kapor,
só,
bors,
liszt,
olaj,
hagyma,
tejföl,
1 leveskocka
 
Elkészítés:
A halat sózzuk, borsózzuk. Rövid állás után lisztbe forgatjuk és kevés olajon mindkét oldalát átsütjük. Ha elkészült,  akkor  a halat kivesszük . A visszamaradt olajba még kevés lisztet szórunk , majd kevés apróra vágott hagymát vagy hagymakrémet, és pirítjuk még  rövid ideig. Beletesszük a kaprot és felengedjük kevés vízzel. Beletesszük a leveskockát. Kb. 15 percig főzzük . A végén tejfölt teszünk bele. A halat visszatesszük a kész mártásba.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro főzés hal gasztronómia kapormártásban

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr51118560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása