HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Köles

2009.05.14. 08:05 Cézár imádó

 

Hozzávalók: (4főre)
½ kg köles,
1 fej hagyma,
olaj, pirospaprika,
esetleg kevés kolbász, 
1-2 leveskocka,
 
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük majd rádobunk pár karika kolbászt de ez el is hagyható. Csak az ize miatt szoktam beletenni. Megszórom pirospaprikával és rászórom a kölest. Kevergetem , átpiritom majd felöntöm háromszoros mennyiségű vizzel. Beledobok 1-2 leveskockát . Kb 30 percig nagyon kis lángon főzöm.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro főzés gasztronómia gasztró köles

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr331120681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása