HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Csicseriborsó krém

2008.12.02. 09:28 Cézár imádó

Hozzávalók:

· 30 dkg csicseriborsó
· 10 dkg vaj vagy sütőmargarin
· 1 fej vöröshagyma
· mustár
· só
· bors

· petrezselyem

Elkészítése: A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd leszűrjük, és sós vízben puhára főzzük. Amikor elkészült, leszűrjük, áttörjük, ízesítjük a fűszerekkel és a mustárral, majd hozzáadjuk a vajat vagy margarint, és alaposan összekeverjük.

 

2 komment

Címkék: étel gasztro főzés gasztronómia krém csicseriborsó

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr7799248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzácska 2008.12.17. 18:32:29

Kedves Csicseriborsó

- ez a krém azonos egy humusz nevű borsókrémmel?

A másik gyakorlati kérdésem: turmixolni is lehet a főtt borsót, vagy feltétlenül paszírozni kell a héja miatt?

A hagymát apró kockára vágod? Reszeled? Nyersen?
Mennyi a mustár: teáskanálnyi, evőkanálnyi vagy több? Milyen ízűnek kell lennie, ezt te tudod!
Megkóstolnám szívesen ha tudnám, milyennek kell lennie... üdvözöl: L.

süti beállítások módosítása