HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Virsli bundában

2008.08.12. 16:54 Cézár imádó

Hozzávalók:
1 csomag mélyhűtött leveles tészta
2 csomag virsli
mustár
húsos szalonna
sajt
1 tojás
 
Elkészítés:
A tésztát kinyújtjuk és akkora téglalapokra vágjuk, hogy egy virslit bele tudjunk csomagolni. A közepére mustárt kenünk, majd rátesszük a virslit és a szalonnát és összetekerjök. A végeket megkenjük tojással, hogy összetapadjanak. Sütőlapra helyezzük a tekercseket és a tetejüket megkenjük a tojással és rászórjuk a reszelt sajtot. 200 C-os előmelegített sütőben megsütjük.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztronómia gasztró sós tészta virsli leveles bundában

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr63612775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása