HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Mákos süti

2009.04.16. 12:00 Cézár imádó

„étteremalakítás” 

Tészta:
10 dkg liszt
8 dkg margarin
2 ek. víz
fél tk. porcukor
pici só
Összegyúrjuk, 3 órát pihentetjük. Tepsibe rakjuk, rásimítjuk a tölteléket.
 
Töltelék:
6 tojássárgáját, 20 dkg porcukrot kikeverünk, és 15 dkg darált mákot, 1/4 sütőport, citromhéjat és 6 tojás habját belekeverjük. Sütjük.
 
Krém:
1 cs. vanília pudingot, 1 kanál lisztet 3.5 dl tejben felfőzni. 15 dkg porcukrot, 15 dkg margarint kikeverni, a kettőt összevegyíteni, és a kihűlt süti tetejére kenni. Tetejét kevés mákkal megszórni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel süti édesség gasztronómia gasztró mákos sütemény sütés desszert

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr91067076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása