HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Túrós-sajtos lepény

2008.07.16. 19:23 Cézár imádó

Tésztához:

-         40dkg liszt
-        
-         6ek oliva olaj
-         5dkg margarin
-         Víz
 
Az összegyúrt tésztának kis részét rácsnak félretesszük, a többit kinyújtjuk és kiolajozott formába helyezzük.
 
Töltelékhez:
-         25dkg túró
-         30dkg lágy sajt
-         20dkg füstölt sonka (kockára)
-         10dkg camamber (kockára)
-        
-         Bors
-         1 tojás sárgája
-         1 egész tojás
A hozzávalókat összekeverjük és a tésztára tesszük. A maradék tésztát kinyújtjuk és berácsozzuk a tetejét. Tojásfehérjével megkenjük.
200 fokon 50-60 percig sütjük.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztronómia gasztró lepény túrós sajtos

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr6571448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása