HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Tejfölös-túrós csoda

2009.04.15. 21:55 Cézár imádó

„étteremalakítás” 

Hozzávalók:
4 dl tejföl
1/2 kg túró
bors
zselatin /250 gr vagyis 1 csomag/
zöldségek: ami otthon van
 
Készítése:
A zöldségeket jó apróra fel kell szeletelni /lila hagyma, saláta, fokhagyma, retek, piros paprika, uborka, és minden , amit találsz a piacon, és úgy gondolod, hogy illik bele. Párizsi, sajt apróra.Keverd jól össze a túrót az aprított zöldségekkel, ízesítsd sóval, borssal.A tejfölbe keverd bele a zselatint és melegítsd össze. Forralni nem szabad. Keverd össze a zöldséges túrót a tejföllel. Egy formát bélelj ki folpackkal és öntsd bele a túrós csodát.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztronómia csoda gasztró túrós tejfölös

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr991066340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása