HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Linzer

2008.07.16. 20:19 Cézár imádó

 

Hozzávalók:
· 30 dkg liszt
· 20 dkg vaj vagy margarin
· 5 dkg cukor
· 1 csomag vaníliás cukor
· 1 tojássárgája
· 1/2 teáskanál sütőpor
· lekvár
 
Elkészítés: A lisztet a vajjal, cukorral, vaníliás cukorral, tojássárgájával és a sütőporral jól elkeverjük,vékonyra nyújtjuk, karikákat szaggatunk. 15-20 percig sütjük előmelegített sütőben. Miután kihűltek a tésztakorongok, lekvárral kettesével összeragasztjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr36571519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása