HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Kókusz tekercs

2013.12.30. 22:02 Cézár imádó

1530361_10201418566929992_1484391263_n.jpg

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 15 dkg cukor
  • 2,5 dkg cukrozatlan kakaópor
  • 3 dl tej
  • 1 vaníliás cukor
  • 1 evőkanál rum aroma

 

 

 

Krém:

  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg cukor
  • 7 dkg kókuszreszelék
  • 1 vaníliás cukor
  • kókuszreszelék a külsejére

 

Elkészítés:


A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük amíg a krémet elkészítjük. A vajat a cukorral, a kókusszal és vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. A kekszes masszát kettévesszük kinyújtjuk és megkenjük a fele krémmel. Szorosan feltekerjük és megszórjuk kókuszreszelékkel. (folpackon nyújtjuk, hogy szépen fel lehessen tekerni) Ezt megismételjük a másik felével is. Így két rudat kapunk belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr535718157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.