HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Sárgarépafőzelék

2013.02.06. 18:39 Cézár imádó

Hozzávalók:
  • 1,5 kiskanál ételízesítő
  • 1 liter tej
  • 3 szál sárgarépa
  • 1,5 evőkanál liszt
  • olaj
  • petrezselyem
Elkészítés:

A répákat karikára vágjuk és olajon megpirítjuk, megpároljuk.
A megpárolt répákhoz hozzáadjuk az ételízesítőt, majd megszórjuk a liszttel. Tovább pároljuk együtt, majd lassan felöntjük a tejjel. Sűrűsödésig főzzük, majd hozzáadjuk a petrezselymet. Elég lassan sűrűsödik, de megéri, mert a végeredmény isteni.

Szólj hozzá!

Címkék: főzelék sárgarépa

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr225066256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.