HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Babatorta

2011.05.29. 16:41 Cézár imádó

Tej és cukormentes torta

Hozzávalók: 25 dkg mazsola 2 közepes nagyságú alma 7 dkg finomliszt, 7 dkg grahamliszt, 1 teáskanál sütőpor, késhegynyi fahéj, 2 tojássárgája, 1 dl étolaj

Elkészítés: A mazsolát forró vízbe áztatjuk, majd ha megpuhult, lecsöpögtetjük és botmixerrel pépesítjük. Hozzákeverjük a kétféle lisztet, a sütőport és a fahéjat. Külön tálban krémesre keverjük a tojássárgáját és az étolajat, majd hozzáadjuk a reszelt almát. A kétféle keveréket a végén összekeverjük egymással.
Kikenjük a tortaformát (ez az adag egy 24 centis tortaformához elég), beleöntjük a keveréket, lesimítjuk a tetejét és kb. 30 percig 200 fokos sütőben sütjük. Tűpróbával nézzük meg, megsült-e már.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro édesség gasztronómia gasztró sütemény sütés desszert babatorta tej mentes cukor mentes

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr392941161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.