HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Betyár tarhonya

2009.03.30. 12:10 Cézár imádó

 

"étteremalakítás"
 
Hozzávalók:
25 dkg kolbász vagy virsli
2 fej vöröshagyma
25 dkg tarhonya
25 dkg krumpli
pirospaprika
 
Elkészítés:
Kevés olajat melegítek, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, majd utána a tarhonyát. Addig pirítom, amíg a hagyma üveges, a tarhonya pedig világosbarna nem lesz. Hozzáteszem a felkarikázott kolbászt vagy virslit, megforgatom, majd beleteszem a kockára vágott krumplit, megszórom pirospaprikával, és sózom. Annyi vizet öntök hozzá, hogy ellepje, és puhára főzöm.

 

1 komment

Címkék: étel főzés gasztronómia egytál gasztró egyszerű tarhonya ebéd betyár

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr41034916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2009.03.31. 11:07:02

10 évvel ezelőtt megadatott, hogy egy rokon tanyáján töltsük a nyár egy részét,pár évig...és ott csináltunk ezt bográcsban! Isteni finom volt. Fogok is csinálni itthon gáztűzhelyen, mert nagyon megkívántam! :)