HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Csokis keksz

2009.02.03. 12:56 Cézár imádó

Hozzávalók:

20 deka liszt
2 deka cukrozatlan kakaópor
1/2 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál őrölt fahéj
10 deka puha vaj
15 deka cukor
1 tojás
10 deka étcsokoládé
 
Elkészítés:
A csokit késsel apróra vágom, összekeverem a liszttel, fahéjjal, kakaóval és a szódabikarbónával. Másik tálban a puha vajat habosra keverem a cukorral, majd jól beledolgozom a tojást is. A vajas cukros krémhez keverem a kakaós csokis lisztet és egyneműsítem. A masszát kézzel sütőpapírra adagolom a már fent leírt módon és előmelegített 200 fokos sütőben 10-13 perc alatt kisütöm. A sütési idő végén még kissé így lesz, de hűlés közben teljesen megszilárdul.

1 komment

Címkék: étel gasztro édesség gasztronómia keksz sütés desszert csokis

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr37920053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.