HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Mézespuszedli

2008.12.20. 15:09 Cézár imádó

3 tojás sárgáját habosra keverünk 15 dkg porcukorral,
5 dkg zsírt, 25 dkg mézet meglangyosítunk annyira, hogy folyékony legyen. A cukros tojássárgához keverjük. Ízesítjük 1 van.cukorral,
1,5 tk fahéjjal vagy 2 tk mézes fűszerrel.
Egy tálban 60 dkg lisztet összekeverünk 2 tk.szódabikarbónával.
Utána ezt a lisztet hozzákeverjük a folyékony anyagokhoz.
3-4 órára vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Dió nagyságú gombócokat csinálunk és sütőpapíros tepsire rakosgatjuk. Előmelegített sütőben közepes lángon sütjük.
Gyorsan sül. 160-170 fokon 10-12 perc alatt megsül.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro karácsony édesség gasztronómia méz sütemény desszert hellókarácsony mézespuszedli

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr46833597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.