HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Túró Rudi - tányéron

2008.12.12. 09:58 Cézár imádó

Hozzávalók:

 8-10 db háztartási keksz
50 dkg túró
8 dkg porcukor
1 citrom leve
15 dkg vaj
pici vanília aroma
1 doboz  joghurt
1 csomag vaníliás cukor
 
A tetejére:

étcsokoládé

Elkészítés:
A hozzávalókat konyhai robotgéppel krémes-habosra összekeverjük. A kekszet lerakjuk egy jénai aljára, és rásimítjuk a túrót. Gőz fölött egy kis vajjal megolvasztjuk a csokoládét, és óvatosan a túróra öntjük. Hűtőben hagyjuk megdermedni a csokoládét, majd vízbe mártott késsel felszeleteljük és hidegen tálaljuk.

9 komment

Címkék: étel gasztro édesség gasztronómia túró rudi sütemény desszert gyerekeknek hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr97817178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Potenciális Disznó 2008.12.12. 13:07:56

Jól hangzik, a háztartási keksz vajon átázik, vagy esetleg meg kell locsolni egy kis tejjel?

Cézárimádó · http://fozes.blog.hu 2008.12.12. 13:26:35

Először én is attól tartottam, hogy a keksz kemény marad, de nem. Teljesen átázott és puha lett. Legközelebb én már dupla sort fogok alá tenni.

Copfos · http://rajottem.blog.hu 2008.12.12. 13:51:23

micsoda buzerancia ez? legközelebb a majonéz receptjét teszitek ki?
rajottem.blog.hu/2008/12/12/majonez

Cézárimádó · http://fozes.blog.hu 2008.12.12. 13:54:16

ezt a kiváltságot meghagyom neked copfos:-)

ddevil 2008.12.12. 14:38:00

És a Jénaiból hogy szedem ki?

hullala 2008.12.12. 14:40:57

csináld kapcsos tortaformában

Vérnűsző Barom 2008.12.12. 14:49:49

Ez mitől és mennyiben Túró Rudi?

Flashy7 · http://flashy.blog.hu 2008.12.12. 15:25:24

túró van benne meg csoki a tetején, attól. lehet, hogy ha rúd alakúra megcsinálod, az Artisjus kommandósai rád törik az ajtót hogy jogvédett, vagy nemtom. ennyi képzelőerő belefér :)