HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Sajtleves

2012.07.31. 22:10 Cézár imádó

Hozzávalók:
  • kb. 20 dkg reszelt sajt
  • 1-2 db natúr tömlős sajt
  • 2 dl tejföl
  • 5-6 ek liszt
  • húsleves kocka
  • frissen reszelt szerecsendió
  • bors
Elkészítése:
  • A húsleveskockát belerakjuk kb. 2,5 liter vízbe, hogy feloldódjon. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat.
  • Sóval, borssal fűszerezzük. Felforraljuk.
  • A tejföllel és a liszttel behabarjuk.
  • Néhány percet főzzük, majd megnézzük elégséges-e a fűszerezés.
  • Amikor úgy ítéljük meg, hogy kész a levesünk, reszelünk bele szerecsendiót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr774689515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása