HTML

Ezt főztem ma

Friss topikok

  • Marykriek: Sziasztok! A <a href=jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult... (2011.08.17. 15:02) Hideg joghurtos barackleves
  • fasztumgél: legalább egy napot érdemes állni hagyni, hogy jó puha legyen a babapiskóta. nagyon álat édesség. (2011.07.06. 17:44) Tejfölös babapiskóta
  • dorothy62: Hello,NA, ezt díjjazom, mehet a tojásba egy kevés bors és szerecsendió, a tetejére pedig nagyon kí... (2009.05.25. 14:48) Krumplitortilla
  • dorothy62: Hello, nagyon szép és valszeg finom dolgokat csinálsz, ha javasolhatom a buktákat olvasztott vajba... (2009.05.25. 14:33) Ízes bukta
  • spoletina: @spoletina: Köszönöm a kedves válaszodat. (2009.05.16. 16:22) Kakaós kalács - kenyérsütővel

Linkblog

Sonkás muffin

2009.04.03. 09:12 Cézár imádó

 „étteremalakítás”

 
Hozzávalók:
1/3 csésze tej,
1 csésze tejföl,
2 evőkanál olaj,
1 tojás,
1 csésze liszt,
2 teáskanál apróra vágott snidling,
1 teáskanál sütőpor,
1 teáskanál apróra vágott fokhagyma,
1 csésze reszelt sajt,
1 csésze apróra vágott sonka
 
 
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 200 °C-ra, a formákat papírral kibéleljük. Kikeverjük a tejet a tejföllel, az olajjal és a tojással. Hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekevertünk a snidlinggel, a sütőporral és a fokhagymával. Végül hozzákeverjük a sajtot és a sonkát. A kapott tésztát a formákba kanalazzuk, és 17-20 percig sütjük.

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét étel gasztronómia gasztró muffin sonka sós sütés étteremalakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://fozes.blog.hu/api/trackback/id/tr641043358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása